WWW.AUTO-ISRA.NL

Autoschade

Autoschade is erg vervelend. Wij lossen het graag voor u op en onze vakbekwame specialisten zorgen ervoor dat u weer snel en veilig de weg op kunt. Wij bieden meer service dan enkel het repareren van uw autoschade. Zo helpen wij u bij het invullen van de schadeformulieren en nemen wij contact op met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Vervolgens wordt de autoschade gerepareerd door zeer vakkundige medewerkers, die gebruik van de nieuwste technieken, originele merkonderdelen en A-merk lakken. Tussentijds bieden wij u inzicht in de autoreparatie werkzaamheden en zijn we heel transparant over de kosten van schade aan auto. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Als u autoschade heeft, is het belangrijk de volgende stappen te doorlopen:

– Breng uzelf en anderen zo snel mogelijk in veiligheid.
– Bij persoonlijk letsel belt u 112 voor een ambulance. Bestaat er twijfel over de schuldvraag? Neem dan contact op met de politie.
– Vul samen met eventuele andere betrokkenen het Europees Schadeformulier in.
– Neem contact op met één van onze vestigingen bij u in de buurt.
– Meld de autoschade altijd binnen 24 uur bij uw lease- of verzekeringsmaatschappij.

Tips bij autoschade

– Zorg ervoor dat er altijd een Europees Schadeformulier in uw auto ligt of dat u de app van het Verbond van Verzekeraars op uw smartphone heeft staan. Hierdoor kunt u in geval van autoschade snel handelen.
– Doe geen toezeggingen aan een eventuele tegenpartij. Wacht eerst de reactie van uw verzekeringsmaatschappij af.
– Maak foto’s met uw mobiele telefoon van de situatie en de schade. Maak direct online een afspraak met een garage  bij u in de buurt.